МЕНЮ
КОШНИЦА

Комплекти

Комплект  "Разкази и истории, които ще докоснат сърцето ви"  и "Щастливия принц "- Оскар Уайлд Комплект  "Разкази и истории, които ще докоснат сърцето ви"  и "Щастливия принц "- Оскар Уайлд
Ново -22 %
Разкази и истории, които ще докоснат сърцето ви  В това томче е събрана колекция от затрогващи разкази, истински истории, приказки и легенди от близо и далеч, от митичното минало и нашето съвремие, от велики писатели и безименни автори. Но има нещо, което обединява всички тези на пръв поглед разн..
26,90лв 20,99лв
Комплект "Изкуството на вътрешния мир" и "Мъдростта на дзен" Комплект "Изкуството на вътрешния мир" и "Мъдростта на дзен"
Ново -30 %
Изкуството на вътрешния мир Тази книга предлага едно пътуване в историята, което започва от първото хилядолетие пр.н.е., в търсене на всичко онова, което е казано, написано и завещано от големите умове на човечеството за Душевното спокойствие и Вътрешния мир. Представени са хронологично напътстви..
23,94лв 16,80лв
Комплект "Изкуството да живееш бавно" и "Тайната на малките неща " с коледни суперобложки Комплект "Изкуството да живееш бавно" и "Тайната на малките неща " с коледни суперобложки
Ново -23 %
Комплект "Изкуството да живееш бавно" и "Тайната на малките неща " с  подарък коледни суперобложки. Изкуството да живееш бавно  Мисли, съвети и идеи за по-спокоен и хармоничен живот Това е книга за едно ново и в същото време древно изкуство – изкуството на бавния живот. Да живеем бавно, озн..
26,90лв 20,59лв
Комплект от две вдъхновяващи  кутии с карти Комплект от две вдъхновяващи  кутии с карти
Ново -23 %
 Духът на планината Колкото и да сме цивилизовани и технологично напреднали и колкото и сложен и фантастичен да сме направили живота си, ние винаги ще търсим величието на планината, защото тя е зримият образ на свободата и на зова на дивото, който долавяме дълбоко в кръвта си. В тази кутия щ..
51,90лв 39,99лв
Комплект от два сборника с разкази, които няма да забравие никога: Комплект от два сборника с разкази, които няма да забравие никога:
Ново -23 %
Със всяка поръчка получавате подарък: ШЕДЬОВРИ НА РАЗКАЗА С НЕОЧАКВАН КРАЙ - ИЗБРАНО 35 разказа, които няма да забравите никога  Разказите в тази книга със сигурност ще оставят следа в паметта ви. Всички те ще ви трогнат, развълнуват или разтърсят, защото се докосват до онова, което ни п..
29,90лв 22,99лв
Комплект „Празни мисли“ – Джером К. Джером
-25 %
Празни мисли на един празен човек- Джером К. Джером Комплект от трите сборника с шеговити есета на големия английски хуморист Джером К. Джером. ..
20,85лв 15,60лв
Комплект от три романа на Никълъс Спаркс Комплект от три романа на Никълъс Спаркс
-29 %
Комплект от три романа на Никълъс Спаркс Тетрадката   Понякога една любовна история така пленява сърцата ни, че престава да бъде просто история и се превръща в преживяване, което става част от собствения ни живот. “Тетрадката” е такава книга. Тя е възхвала на страстта, която може да бъде неост..
40,85лв 28,90лв
Комплект от два сборника с призрачни истории на М.Р. Джеймс ..
13,90лв
Комплект – История на англоезичните народи, 1, 2,3 и 4ти Том Комплект – История на англоезичните народи, 1, 2,3 и 4ти Том
-28 %
Уинстън Чърчил – История на англоезичните народи Четирите тома на „История на англоезичните народи” обхващат внушителен период от две хиляди години от римското нашествие до Първата световна война и се открояват като най-забележителното постижение в литературната кариера на Уинстън Чърчил. Това е ..
87,96лв 62,99лв
Комплект от три сборника „Шедьоври на разказа с неочакван край“ Комплект от три сборника „Шедьоври на разказа с неочакван край“
-31 %
“Шедьоври на разказа с неочакван край” том:1  Шедьоври на разказа с неочакван край Пригответе се за едно истинско литературно приключение. В този сборник ще прочетете трийсет и един необикновени разказа, всеки от които ще ви изненада или порази. Някъде ще ви се струва, че ей сега ще отгатнете как..
41,90лв 28,99лв
Комплект от две книги на Наполеон Хил Комплект от две книги на Наполеон Хил
-23 %
Комплект от две книги на Наполеон Хил Наполеон Хил – Забогатявай с душевно спокойствие ОЩЕ ИЗУМИТЕЛНИ ТАЙНИ ОТ ЧОВЕКА , КОЙТО ДАДЕ НА МИЛИОНИ ЧИТАТЕЛИ КЛЮЧА КЪМ ЩАСТИЕТО И УСПЕХА В тази мъдра и вълнуваща книга прочутият автор на „Мисли и забогатявай” Наполеон Хил споделя последн..
34,90лв 26,90лв
Два сборника с разкази на английски език ( Short Story Masterpieces with a Twist Ending) Два сборника с разкази на английски език ( Short Story Masterpieces with a Twist Ending)
-25 %
Представяме ви английските версии на популярните ни сборници „Шедьоври на разказа с неочакван край“! В англискйта версия на сборниците, разказите на всички класици са запазени в оригинал. За тези от вас, които са чели българските версии, ще забележете, че няколко разказа липсват, но пък сме добавили..
23,90лв 17,90лв
Комплект от цялата библиотека „Бележки от вечността“ Комплект от цялата библиотека „Бележки от вечността“
-30 %
ПОРЪЧАЙТЕ ТОЗИ КОМПЛЕКТ С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!  Комплект от цялата библиотека „Бележки от вечността“:   1.Мъдростта на древен Китай: Бележки от вечността, кн. 1 2.Мъдростта на древна Япония: Бележки от вечността, кн. 2 3.Пътят на воина: Бележки от вечността, кн. 3 4.Изкуството да..
96,87лв 67,99лв
Комплект от пет адаптирани книги на английски език Комплект от пет адаптирани книги на английски език
-28 %
Комплект от пет адаптирани книги на английски език 1.An Autobiography – Mark Twain – Разгледай 2.The Gift of the Magi - O.Henrry – Разгледай 3.To Build a Fire and Other Stories – Jack London – Разгледай 4.The Red Badge of Courage – Stephen Crane  – Разгледай 5.The Murders in the R..
31,75лв 22,90лв
Комплект от два сборника с афоризми и анекдоти: 1.Професия хумор В книгата са включени шеги и остроумия само на хумористи и комици, посветили живота си на смеха и забавлявали хиляди от писалището, сцената или екрана – хора, за които смешното е поприще и призвание. Някои от авторите са широко и..
24,95лв
Комплект от два романа на Маркъс Зюсак -„Крадецът на книги“ и „Мостът на Клей“ Комплект от два романа на Маркъс Зюсак -„Крадецът на книги“ и „Мостът на Клей“
-30 %
Комплект от два романа на Маркъс Зюсак  Мостът на Клей НИЩО ПО-МАЛКО ОТ ЧУДО Една изгубена пишеща машина… Мъртво куче… Костите на змия, която го е убила. Това е една история, разказана отвътре навън и отзад напред, епично и омагьосващо приключение в търсене на изкуплението и величието. „М..
36,94лв 25,80лв
Комплект от два криминални романа на Дороти Сейърс Комплект от два криминални романа на Дороти Сейърс
-31 %
Комплект от два романа на Дороти Сейърс Чие е тялото? ЗА ПЪРВИ ПЪТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК ПЪРВИЯТ СЛУЧАЙ НА ЛОРД ПИТЪР Архитект намира във ваната си тялото на непознат мъж, който няма на себе си нищо друго освен златно пенсне. По същото време при загадъчни обстоятелства от дома си изчезва про..
28,80лв 19,99лв
Показани са от 1 до 17 от общо 17 резултата на (1 страници)