МЕНЮ
КОШНИЦА

Комплекти

Комплект от два сборника с разкази, които няма да забравие никога: Комплект от два сборника с разкази, които няма да забравие никога:
Ново Hot
35 разказа, които няма да забравите никога  Разказите в тази книга със сигурност ще оставят следа в паметта ви. Всички те ще ви трогнат, развълнуват или разтърсят, защото се докосват до онова, което ни прави човешки същества: любовта, изкуплението, мечтите, предаността, честта, изкуството и смисъ..
27,90лв
Крадецът на книги Крадецът на книги
Ново Hot
ЕТО ЕДИН МАЛЪК ФАКТ – ТИ ЩЕ УМРЕШ. Разказвачът на тази история е не друг, а Смъртта. Действието се развива в Германия през тъмните дни на Третия райх, а главният герой е малката Лизел, крадецът на книги. Това е нейната история и историята на обитателите на нейната улица, когато бомбите започнат д..
18,99лв
Комплект „Празни мисли“ – Джером К. Джером
Hot
Празни мисли на един празен човек- Джером К. Джером Комплект от трите сборника с шеговити есета на големия английски хуморист Джером К. Джером. ..
20,85лв
Комплект от три романа на Никълъс Спаркс
Hot -22 %
Комплект от три романа на Никълъс Спаркс ..
31,90лв 24,90лв
Комплект от два сборника с призрачни истории на М.Р. Джеймс
Hot
Комплект от два сборника с призрачни истории на М.Р. Джеймс ..
13,90лв
Комплект – История на англоезичните народи, 1, 2,3 и 4ти Том
Hot
Уинстън Чърчил – История на англоезичните народи Четирите тома на „История на англоезичните народи” обхващат внушителен период от две хиляди години от римското нашествие до Първата световна война и се открояват като най-забележителното постижение в литературната кариера на Уинстън Чърчил. Това е изк..
73,96лв
Пригответе се за едно истинско литературно приключение с: 1.Шедьоври на разказа с неочакван край 2.Шедьоври на разказа с неочакван край том 2 3.Шедьоври на американския разказ – том I 4.35 разказа, които няма да забравите никога ..
56,85лв
КОМПЛЕКТ ОТ ТРИ СБОРНИКА С ШЕДЬОВРИ НА РАЗКАЗА Литературното приключение от три сборника с шедьоври на разказа. Очаквайте среща с познати и по-малко познати творци, класици и съвременни автори. ..
41,95лв
Комплект от две книги на Наполеон Хил Комплект от две книги на Наполеон Хил
Hot
Комплект от две книги на Наполеон Хил Наполеон Хил – Забогатявай с душевно спокойствие ОЩЕ ИЗУМИТЕЛНИ ТАЙНИ ОТ ЧОВЕКА , КОЙТО ДАДЕ НА МИЛИОНИ ЧИТАТЕЛИ КЛЮЧА КЪМ ЩАСТИЕТО И УСПЕХА В тази мъдра и вълнуваща книга прочутият автор на „Мисли и забогатявай” Наполеон Хил споделя последните си от..
28,95лв
Два сборника с разкази на английски език ( Short Story Masterpieces with a Twist Ending)
Hot
Представяме ви английска версия на популярните ни сборници „Шедьоври на разказа с неочакван край“! В англискйта версия на сборниците, разказите на всички класици са запазени в оригинал. За тези от вас, които са чели българските версии, ще забележете, че няколко разказа липсват, но пък сме добавили н..
23,90лв
Комплект от цялата библиотека „Бележки от вечността“ Комплект от цялата библиотека „Бележки от вечността“
Hot -30 %
ПОРЪЧАЙТЕ ТОЗИ КОМПЛЕКТ С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!  Комплект от цялата библиотека „Бележки от вечността“:   1.Мъдростта на древен Китай: Бележки от вечността, кн. 1 2.Мъдростта на древна Япония: Бележки от вечността, кн. 2 3.Пътят на воина: Бележки от вечността, кн. 3 4.Изкуството да..
83,88лв 58,90лв
Комплект от пет адаптирани книги на английски език
Hot
Комплект от пет адаптирани книги на английски език 1.An Autobiography – Mark Twain – Разгледай 2.The Gift of the Magi – Разгледай 3.To Build a Fire and Other Stories – Разгледай 4.The Red Badge of Courage – Разгледай 5.The Murders in the Rue Morgue and Other Stories – Разгледай ..
29,75лв
Комплект от два сборника с пословици и поговорки + един подарък
Hot
Комплект от два сборника с пословици и поговорки + един подарък 1.Мъдростта на древен Китай: Бележки от вечността, кн. 1 Тази малка съкровищница на китайската мъдрост, включваща 2500 автентични пословици и поговорки, представлява колекция от фундаментални истини за света и човешките отношения. Век с..
20,97лв
Комплект от два сборника с афоризми и анекдоти: 1.“Професия хумор“ В книгата са включени шеги и остроумия само на хумористи и комици, посветили живота си на смеха и забавлявали хиляди от писалището, сцената или екрана – хора, за които смешното е поприще и призвание. Някои от авторите са широко извес..
24,95лв
Комплект от два романа на Маркъс Зюсак -„Крадецът на книги“ и „Мостът на Клей“
Hot
Комплект от два романа на Маркъс Зюсак -„Крадецът на книги“ и „Мостът на Клей“ „Мостът на Клей“ НИЩО ПО-МАЛКО ОТ ЧУДО Една изгубена пишеща машина… Мъртво куче… Костите на змия, която го е убила. Това е една история, разказана отвътре навън и отзад напред, епично и омагьосващо приключение в търсене н..
36,94лв
Показани са от 1 до 17 от общо 17 резултата на (1 страници)