МЕНЮ
КОШНИЦА

Комплекти

Комплект от две вдъхновяващи  кутии с карти Комплект от две вдъхновяващи  кутии с карти
Ново -27 %
Духът на планината:  Колкото и да сме цивилизовани и технологично напреднали и колкото и сложен и фантастичен да сме направили живота си, ние винаги ще търсим величието на планината, защото тя е зримият образ на свободата и на зова на дивото, който долавяме дълбоко в кръвта си. В тази кутия щ..
51,90лв 37,99лв
Комплект от два сборника с разкази, които няма да забравие никога: Комплект от два сборника с разкази, които няма да забравие никога:
Ново Hot -26 %
35 разказа, които няма да забравите никога  Разказите в тази книга със сигурност ще оставят следа в паметта ви. Всички те ще ви трогнат, развълнуват или разтърсят, защото се докосват до онова, което ни прави човешки същества: любовта, изкуплението, мечтите, предаността, честта, изкуството и смисъ..
29,90лв 21,99лв
Крадецът на книги Крадецът на книги
Ново Hot -25 %
ЕТО ЕДИН МАЛЪК ФАКТ – ТИ ЩЕ УМРЕШ. Разказвачът на тази история е не друг, а Смъртта. Действието се развива в Германия през тъмните дни на Третия райх, а главният герой е малката Лизел, крадецът на книги. Това е нейната история и историята на обитателите на нейната улица, когато бомбите започнат д..
18,99лв 14,25лв
Комплект „Празни мисли“ – Джером К. Джером
Hot -25 %
Празни мисли на един празен човек- Джером К. Джером Комплект от трите сборника с шеговити есета на големия английски хуморист Джером К. Джером. ..
20,85лв 15,60лв
Комплект от три романа на Никълъс Спаркс
Hot -27 %
Комплект от три романа на Никълъс Спаркс ..
31,90лв 23,35лв
Комплект от два сборника с призрачни истории на М.Р. Джеймс
Hot -24 %
Комплект от два сборника с призрачни истории на М.Р. Джеймс ..
13,90лв 10,50лв
Комплект – История на англоезичните народи, 1, 2,3 и 4ти Том
Hot -28 %
Уинстън Чърчил – История на англоезичните народи Четирите тома на „История на англоезичните народи” обхващат внушителен период от две хиляди години от римското нашествие до Първата световна война и се открояват като най-забележителното постижение в литературната кариера на Уинстън Чърчил. Това е изк..
73,96лв 53,50лв
Комплект от четири сборника с разкази
-27 %
Пригответе се за едно истинско литературно приключение с: 1.Шедьоври на разказа с неочакван край 2.Шедьоври на разказа с неочакван край том 2 3.Шедьоври на американския разказ – том I 4.35 разказа, които няма да забравите никога ..
56,85лв 41,60лв
КОМПЛЕКТ ОТ ТРИ СБОРНИКА С ШЕДЬОВРИ НА РАЗКАЗА
-29 %
КОМПЛЕКТ ОТ ТРИ СБОРНИКА С ШЕДЬОВРИ НА РАЗКАЗА Литературното приключение от три сборника с шедьоври на разказа. Очаквайте среща с познати и по-малко познати творци, класици и съвременни автори. ..
41,95лв 29,99лв
Комплект от две книги на Наполеон Хил Комплект от две книги на Наполеон Хил
Hot -31 %
Комплект от две книги на Наполеон Хил Наполеон Хил – Забогатявай с душевно спокойствие ОЩЕ ИЗУМИТЕЛНИ ТАЙНИ ОТ ЧОВЕКА , КОЙТО ДАДЕ НА МИЛИОНИ ЧИТАТЕЛИ КЛЮЧА КЪМ ЩАСТИЕТО И УСПЕХА В тази мъдра и вълнуваща книга прочутият автор на „Мисли и забогатявай” Наполеон Хил споделя последните си от..
28,95лв 20,10лв
Два сборника с разкази на английски език ( Short Story Masterpieces with a Twist Ending)
Hot -27 %
Представяме ви английска версия на популярните ни сборници „Шедьоври на разказа с неочакван край“! В англискйта версия на сборниците, разказите на всички класици са запазени в оригинал. За тези от вас, които са чели българските версии, ще забележете, че няколко разказа липсват, но пък сме добавили н..
23,90лв 17,40лв
Комплект от цялата библиотека „Бележки от вечността“ Комплект от цялата библиотека „Бележки от вечността“
Hot -28 %
ПОРЪЧАЙТЕ ТОЗИ КОМПЛЕКТ С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!  Комплект от цялата библиотека „Бележки от вечността“:   1.Мъдростта на древен Китай: Бележки от вечността, кн. 1 2.Мъдростта на древна Япония: Бележки от вечността, кн. 2 3.Пътят на воина: Бележки от вечността, кн. 3 4.Изкуството да..
87,88лв 63,40лв
Комплект от пет адаптирани книги на английски език
Hot -26 %
Комплект от пет адаптирани книги на английски език 1.An Autobiography – Mark Twain – Разгледай 2.The Gift of the Magi – Разгледай 3.To Build a Fire and Other Stories – Разгледай 4.The Red Badge of Courage – Разгледай 5.The Murders in the Rue Morgue and Other Stories – Разгледай ..
29,75лв 21,90лв
Комплект от два сборника с афоризми и анекдоти „Професия хумор“ + „Смях от британските острови““
-28 %
Комплект от два сборника с афоризми и анекдоти: 1.“Професия хумор“ В книгата са включени шеги и остроумия само на хумористи и комици, посветили живота си на смеха и забавлявали хиляди от писалището, сцената или екрана – хора, за които смешното е поприще и призвание. Някои от авторите са широко извес..
24,95лв 18,00лв
Комплект от два романа на Маркъс Зюсак -„Крадецът на книги“ и „Мостът на Клей“
Hot -27 %
Комплект от два романа на Маркъс Зюсак -„Крадецът на книги“ и „Мостът на Клей“ „Мостът на Клей“ НИЩО ПО-МАЛКО ОТ ЧУДО Една изгубена пишеща машина… Мъртво куче… Костите на змия, която го е убила. Това е една история, разказана отвътре навън и отзад напред, епично и омагьосващо приключение в търсене н..
36,94лв 26,99лв
Комплект от два криминални романа на Дороти Сейърс Комплект от два криминални романа на Дороти Сейърс
Hot -27 %
Комплект от два романа на Дороти Сейърс ..
28,80лв 20,99лв
Показани са от 1 до 17 от общо 17 резултата на (1 страници)