МЕНЮ
КОШНИЦА

Комплекти

Крадецът на книги Крадецът на книги
Ново Hot -36 %
ЕТО ЕДИН МАЛЪК ФАКТ – ТИ ЩЕ УМРЕШ. Разказвачът на тази история е не друг, а Смъртта. Действието се развива в Германия през тъмните дни на Третия райх, а главният герой е малката Лизел, крадецът на книги. Това е нейната история и историята на обитателите на нейната улица, когато бомбите започнат д..
16,99лв 10,90лв
Комплект „Празни мисли“ – Джером К. Джером
Hot -43 %
Празни мисли на един празен човек- Джером К. Джером Комплект от трите сборника с шеговити есета на големия английски хуморист Джером К. Джером. ..
20,85лв 11,90лв
Комплект от три романа на Никълъс Спаркс
Hot -39 %
Комплект от три романа на Никълъс Спаркс ..
30,90лв 18,99лв
Комплект от два сборника с призрачни истории на М.Р. Джеймс
Hot -50 %
Комплект от два сборника с призрачни истории на М.Р. Джеймс ..
13,90лв 7,00лв
Промоция – Изкуството на френската кухня Промоция – Изкуството на френската кухня
Hot -34 %
„Изкуството на френската кухня” е върхът в дългата кариера на Джулия Чайлд – книгата, която заедно с многобройните й телевизионни предавания я превръща в кулинарна и културна икона. Създадена в сътрудничество с майстор готвачите Луизет Бертол и Симон Бек, тя повече от петдесет години е незаменим път..
34,95лв 22,90лв
Комплект – История на англоезичните народи, 1, 2,3 и 4ти Том
Hot -40 %
Уинстън Чърчил – История на англоезичните народи Четирите тома на „История на англоезичните народи” обхващат внушителен период от две хиляди години от римското нашествие до Първата световна война и се открояват като най-забележителното постижение в литературната кариера на Уинстън Чърчил. Това е изк..
71,96лв 42,90лв
Комплект от четири сборника с разкази
Hot -41 %
Пригответе се за едно истинско литературно приключение с: 1.Шедьоври на разказа с неочакван край 2.Шедьоври на разказа с неочакван край том 2 3.Шедьоври на американския разказ – том I 4.35 разказа, които няма да забравите никога ..
53,90лв 31,99лв
КОМПЛЕКТ ОТ ТРИ СБОРНИКА С ШЕДЬОВРИ НА РАЗКАЗА
-39 %
КОМПЛЕКТ ОТ ТРИ СБОРНИКА С ШЕДЬОВРИ НА РАЗКАЗА Литературното приключение от три сборника с шедьоври на разказа. Очаквайте среща с познати и по-малко познати творци, класици и съвременни автори. ..
40,95лв 24,99лв
Комплект от две книги на Наполеон Хил
Hot -40 %
Комплект от две книги на Наполеон Хил Наполеон Хил – Забогатявай с душевно спокойствие ОЩЕ ИЗУМИТЕЛНИ ТАЙНИ ОТ ЧОВЕКА , КОЙТО ДАДЕ НА МИЛИОНИ ЧИТАТЕЛИ КЛЮЧА КЪМ ЩАСТИЕТО И УСПЕХА В тази мъдра и вълнуваща книга прочутият автор на „Мисли и забогатявай” Наполеон Хил споделя последните си от..
28,95лв 17,50лв
Два сборника с разкази на английски език ( Short Story Masterpieces with a Twist Ending)
Hot -37 %
Представяме ви английска версия на популярните ни сборници „Шедьоври на разказа с неочакван край“! В англискйта версия на сборниците, разказите на всички класици са запазени в оригинал. За тези от вас, които са чели българските версии, ще забележете, че няколко разказа липсват, но пък сме добавили н..
23,90лв 14,99лв
Комплект от цялата библиотека „Бележки от вечността“
Hot -39 %
Комплект от цялата библиотека „Бележки от вечността“   1.Мъдростта на древен Китай: Бележки от вечността, кн. 1 2.Мъдростта на древна Япония: Бележки от вечността, кн. 2 3.Пътят на воина: Бележки от вечността, кн. 3 4.Изкуството да побеждаваш: Бележки от вечността, кн. 4 5.Мъдростта на Дзен: Бележки..
65,90лв 39,99лв
Комплект от пет адаптирани книги на английски език
Hot -33 %
Комплект от пет адаптирани книги на английски език 1.An Autobiography – Mark Twain – Разгледай 2.The Gift of the Magi – Разгледай 3.To Build a Fire and Other Stories – Разгледай 4.The Red Badge of Courage – Разгледай 5.The Murders in the Rue Morgue and Other Stories – Разгледай ..
29,75лв 19,99лв
Комплект от два сборника с пословици и поговорки + един подарък
Hot -40 %
Комплект от два сборника с пословици и поговорки + един подарък 1.Мъдростта на древен Китай: Бележки от вечността, кн. 1 Тази малка съкровищница на китайската мъдрост, включваща 2500 автентични пословици и поговорки, представлява колекция от фундаментални истини за света и човешките отношения. Век с..
19,97лв 12,00лв
Комплект от два сборника с афоризми и анекдоти „Професия хумор“ + „Смях от британските острови““
Hot -44 %
Комплект от два сборника с афоризми и анекдоти: 1.“Професия хумор“ В книгата са включени шеги и остроумия само на хумористи и комици, посветили живота си на смеха и забавлявали хиляди от писалището, сцената или екрана – хора, за които смешното е поприще и призвание. Някои от авторите са широко извес..
24,95лв 13,99лв
Комплект от два романа на Маркъс Зюсак -„Крадецът на книги“ и „Мостът на Клей“
Hot -43 %
Комплект от два романа на Маркъс Зюсак -„Крадецът на книги“ и „Мостът на Клей“ „Мостът на Клей“ НИЩО ПО-МАЛКО ОТ ЧУДО Една изгубена пишеща машина… Мъртво куче… Костите на змия, която го е убила. Това е една история, разказана отвътре навън и отзад напред, епично и омагьосващо приключение в търсене н..
34,94лв 19,99лв
Комплект от два криминални романа на Дороти Сейърс Комплект от два криминални романа на Дороти Сейърс
-41 %
Комплект от два романа на Дороти Сейърс ..
28,80лв 16,99лв
Показани са от 1 до 18 от общо 18 резултата на (1 страници)