МЕНЮ
КОШНИЦА

Любовни романи

Лунен тигър Лунен тигър
Ново Hot -25 %
Водена от авантюристичния си дух, Клодия Хемптън решава да сътвори „алтернативна история на света“, опитвайки се да разкаже за всичко, което е преживяла, осмислила и докоснала през своя живот. И в сърцето на тази история – като център, застинал във времето – е една трагична любов, прекъсната жестоко..
12,00лв 9,00лв
Тетрадката Тетрадката
Ново Hot -27 %
 Понякога една любовна история така пленява сърцата ни, че престава да бъде просто история и се превръща в преживяване, което става част от собствения ни живот. “Тетрадката” е такава книга. Тя е възхвала на страстта, която може да бъде неостаряваща и вечна, разказ, който ни трогва до сълзи и отново,..
12,95лв 9,50лв
Писмо в бутилка Писмо в бутилка
Ново Hot -25 %
По време на отпуската си Тереза Озбърн намира на океанския бряг писмо в бутилка, написано от непознат на име Гарет. „Моя най-скъпа, Катрин – гласят първите редове – липсваш ми, любима, както винаги, но днес особено силно, защото океанът ми пее за теб и песента му е за живота, който имахме…” За Гарет..
12,00лв 9,00лв
Незабравима разходка Незабравима разходка
Ново Hot -27 %
Незабравима разходка Лендън Картър е добронамерен, но повърхностен младеж, който предпочита да се мотае с приятели и не обича да мисли за неизбежните отговорности на зрелостта. Той никога не е подозирал, че може да има нещо общо със стеснителната и странна Джейми Съливан, която често става обект на ..
12,95лв 9,50лв
Далече от безумната тълпа Далече от безумната тълпа
Ново Hot -24 %
Далече от безумната тълпа – Томас Харди „Далече от безумната тълпа” е най-слънчевият и оптимистиченроман на големия английски класик Томас Харди, който му донася първия бляскав успех в литературната кариера. Това е една история за любовта, верността и обсебването. В центъра на повествованието е крас..
14,90лв 11,25лв
Комплект от три романа на Никълъс Спаркс
Hot -27 %
Комплект от три романа на Никълъс Спаркс ..
31,90лв 23,35лв
Показани са от 1 до 6 от общо 6 резултата на (1 страници)