МЕНЮ
КОШНИЦА

Исторически

Новият свят – т. 2 от „История на англоезичните народи“
Ново Hot -44 %
Четирите тома на „История на англоезичните народи” обхващат внушителен период от две хиляди години от римското нашествие до Първата световна война и се открояват като най-забележителното постижение в литературната кариера на Уинстън Чърчил. Това е изключително амбициозен проект, който не би бил по с..
17,99лв 9,99лв
Раждането на Британия – т.1 от „История на англоезичните народи“ Раждането на Британия – т.1 от „История на англоезичните народи“
Ново Hot -39 %
Раждането на Британия – Уинстън Чърчил „Раждането на Британия” е първият том от монументалния труд на Уинстън Чърчил, една от най-значимите фигури на XX в., посветен на историята на англоезичните народи. Повествованието започва през 55 г. преди Христа, когато „проконсулът на Галия Гай Юлий Цезар объ..
17,99лв 10,90лв
Великите демокрации – т.4 от „История на англоезичните народи“ Великите демокрации – т.4 от „История на англоезичните народи“
Hot -39 %
„Великите демокрации” е последната заключителна част от „История на англоезичните народи” на сър Уинстън Чърчил – най-монументалния труд в дългата му литературна кариера. Онова, което прави този том особено ценен, е оригиналното схващане на автора, че в сърцето на историята са политиката и войната, ..
17,99лв 10,99лв
Великите умове и идеи в историята Великите умове и идеи в историята
Hot -37 %
ОТКЪС ОТ КНИГАТА „Великите умове и идеи в историята“ „Великите умове и идеи в историята” е открито хуманистична  книга, събрала най-доброто от нашето интелектуално и културно наследство. Тя служи като мярка за гения и пътеводител към сюблимното в хода на човешката цивилизация. Тук носителят на „Пули..
11,95лв 7,50лв
Показани са от 1 до 4 от общо 4 резултата на (1 страници)