МЕНЮ
КОШНИЦА

Кормак Маккарти

Тук няма място за старци Тук няма място за старци
Ново
НЯМА ЧИСТ ИЗХОД В „Тук няма място за старци“ големият американски класик Кормак Маккарти поднася на читателите мрачен сюжет в стила на „черния роман“. Това е един обсебващ трилър с бързо и задъхано действие за войната, която обществото води само със себе си, и размисъл за любовта, кръвта и дълга,..
18,95лв
Пътят – Кормак Маккарти Книгата е отличена с „Пулицър“ за 2007 г. „Пътят“ е разтърсващ разказ за времето, когато цивилизацията и природата са мъртви. Баща и син пътуват през изпепелената Америка на юг към океанския бряг – дни, месеци, години. Нищо не помръдва сред опустошения пейзаж освен носенат..
15,95лв
САМО ХОРАТА МОГАТ ДА СЪБУДЯТ БОЖИЯ ГНЯВ „Кървав меридиан“ е епически роман за американската териториална експанзия, проследяващ одисеята на младо момче, попаднало сред сбирщина от авантюристи, странстващи в един опасен свят. Това е една от най-красивите книги, писани някога на английски език, и о..
20,95лв
ИСТИНАТА Е НАПИСАНА В ЧОВЕШКОТО СЪРЦЕ Изненадваща среща на перона на нюйоркско метро от­вежда двама непознати в скромен дом, където трябва да бъде взето важно решение за живота и смъртта. Там „белият“ и „черният“, както са представени двамата герои, започват разговор, при който се сблъскват две фунд..
12,00лв
Показани са от 1 до 4 от общо 4 резултата на (1 страници)