МЕНЮ
КОШНИЦА

Маркъс Зюсак

Крадецът на книги Крадецът на книги
Ново Hot
ЕТО ЕДИН МАЛЪК ФАКТ – ТИ ЩЕ УМРЕШ. Разказвачът на тази история е не друг, а Смъртта. Действието се развива в Германия през тъмните дни на Третия райх, а главният герой е малката Лизел, крадецът на книги. Това е нейната история и историята на обитателите на нейната улица, когато бомбите започнат д..
18,99лв
Аз съм пратеникът
Ново Hot
ТАЙНСТВЕНО ПРИКЛЮЧЕНИЕ, ИЗПЪЛНЕНО СЪС СМЯХ, ЮМРУЦИ ЗАГАДКИ И ОБИЧ Запознайте се с Ед Кенеди – деветнадесетгодишно момче, без големи планове за бъдещето. Той е окаян картоиграч, безпомощен в секса, невротично влюбен в най-добрата си приятелка Одри и предан на старото си куче Портиер, с което сп..
12,90лв
Мостът на Клей Мостът на Клей
Hot
НИЩО ПО-МАЛКО ОТ ЧУДО Една изгубена пишеща машина… Мъртво куче… Костите на змия, която го е убила. Матю Дънбар, най-големият от петима братя, тръгва да открие всички тези неща. Едва тогава той ще може да сглоби удивителната история на своето семейство, разтърсено от трагедия и една отдавна погребана..
17,95лв
Комплект от два романа на Маркъс Зюсак -„Крадецът на книги“ и „Мостът на Клей“
Hot
Комплект от два романа на Маркъс Зюсак -„Крадецът на книги“ и „Мостът на Клей“ „Мостът на Клей“ НИЩО ПО-МАЛКО ОТ ЧУДО Една изгубена пишеща машина… Мъртво куче… Костите на змия, която го е убила. Това е една история, разказана отвътре навън и отзад напред, епично и омагьосващо приключение в търсене н..
36,94лв
Показани са от 1 до 5 от общо 5 резултата на (1 страници)