Книжна коледа! Страхотни идеи за подарък! - Пергамент Прес

Блог

Книжна коледа! Страхотни идеи за подарък!

Скъпи четящи,

Празниците наближават.

За времето, което прекарваме с книга в ръка и чаша топла напитка. За времето, в което търсим най-съкровенните подаръци. За времето, в което искаме да зарадваме близките си. За времето, в което копнеем за уют и за усмивките на хората около себе си, ние от издателство Пергамент прес, сме подбрали най-любимите ни заглавия. Всяко от тях ще намерите с отстъпка в онлайн магазина ни:

ОНЛАЙН МАГАЗИН

Очакват ви неустоими идеи за подарък, отстъпки и изненади!

Основните параметри на кампанията ни:

Срок на кампанията
Кампанията ще започне на 05.12 и ще продължи до края на декември.

Отстъпка
Всичи книги на издателство „Пергамент прес“ ще са с отстъпка между 30 и 60 процента.

Подарък
Всеки закупил книги на стойност 20 лева ще може да поръча като подарък: “Шедьоври на разказа с неочакван край – избрано от том I, II и III”

Научете как от следния линк: Как да поръчам своя подарък?

*До изчерпване на количествата

Срок за доставка
Книги поръчани по време на коледната кампания се изпращат в рамките на 3 работни дни.

Моля имайте предвид и по-високата ангажираност на куриерските фирми и евентуалните забавяния произлизащи от този факт.

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки на стойност над 45лв.

ЕТО И НАШИТЕ НЕУСТОИМИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА КОЛЕДЕН ПОДАРЪК И ЗА ВРЕМЕТО ПРЕКАРАНО В УЮТНА КОЛЕДНА ОБСТАНОВКА

Тайната на малките неща

Мисли, съвети и идеи за по-прост
и хармоничен живот.

Тази книга съдържа индекси на знание и мъдрост, които могат да променят погледа ви върху света. Прочетете включените тук съвети и идеи за по-прост живот, нека те да станат част от вашия живот и резултатите ще дойдат сами. Ако се научите да се радвате на малките неща, освобождавайки се от ненужните неща, вие ще придадете един нов смисъл на живота си, правейки го по-добър, по-естествен и по-щастлив.

.Шедьоври на разказа с неочакван край, Том. 3

Предстои ви третото спускане в света на неочакваното. Изненадите, които ви очакват тук, отново идват изпод перото на съвременни автори и класици.

Вие отново ще се опитвате да отгатнете финала и отново няма да успявате, а на тези от вас, които все пак сполучат, поднасяме извинение от името на майсторите на жанра.

Чие е тялото?

„Едва ли има по-страховит и находчив начин да се отървеш от нечие тяло…“ – Ню Йорк Таймс

Дороти Сейърс е английска писателка, поетеса, интелектуалка, драматург, есеист и именит преводач (вкл. на „Божествена комедия“ на Данте), но тя остава в историята на литературата най-вече като един от създателите и класиците на криминалния жанр наред с Артър Конан Дойл, Честъртън и Агата Кристи.

The Gift of the Magi

„Даровете на влъхвите“

Колеция от петнайсет разказа на О. Хенри на английски език.

Макар „Даровете на влъхвите“ да е най-известният сред разказите на автора, останалите разкази включени в този сборника, дават на читателя по задълбочен и по-обогатен поглед над творчеството на О. Хенри.

Мостът на Клей

„Единайсет години след своя мултимилионен бестселър „Крадецът на книги” Зюсак се завръща с тази задъхана неустоима семейна сага… Отдайте й времето си и ще бъдете възнаградени с едно вълнуващо епично четиво.” – „Stylist”

Една изгубена пишеща машина… Мъртво куче… Костите на змия, която го е убила.

Матю Дънбар, най-големият от петима братя, тръгва да открие всички тези неща. Едва тогава той ще може да сглоби удивителната история на своето семейство, разтърсено от трагедия и една отдавна погребана тайна.

Това е една история, разказана отвътре навън и отзад напред, епично и омагьосващо приключение в търсене на изкуплението и величието. „Мостът на Клей” ще ви отведе на много места и ще зададе два вечни въпроса: къде отивате и кой ще бъдете, когато стигнете там?

Науката на успеха

ОТКРИЙТЕ ФОРМУЛАТА НА БОГАТСТВОТО И УСПЕХА

„Науката на успеха” е колекция от съчинения на Наполеон Хил, авторът на най-продаваната и най-четена книга за философията на личния просперитет, която някога е била издавана: „Мисли и забогатявай”. Тези есета за естеството на успеха и за това как да го постигнем, написани с присъщия за автора завладяващ стил, се публикуват за първи път тук в самостоятелна книга.

35 разказа, които няма да забравите никога

Разказите в тази книга със сигурност ще оставят следа в паметта ви. Всички те ще ви трогнат, развълнуват или разтърсят, защото се докосват до онова, което ни прави човешки същества: любовта, изкуплението, мечтите, предаността, честта, изкуството и смисъла на човешкия живот.

Далече от безумната тълпа

„Далече от безумната тълпа” е най-слънчевият и оптимистиченроман на големия английски класик Томас Харди, който му донасяпървия бляскав успех в литературната кариера. Това е една история за любовта, верността и обсебването. В центъра на повествованието е красивата и независима Батшеба Евърдийн, наследница на богато имение в Уедърбъри, която е въвлечена в сложен четириъгълникот взаимоотношения. В нея са влюбени честният и почтен фермер Гейбриъл Оук, усамотеният заможен мистър Болдууд и привлекателният и безразсъден сержант Трой. Всеки от тях сесъревновава за благосклонността на Батшеба, но тя избира един от тях, за да открие, че прибързаният избор и импулсивната любов могат да донесат болка, страдание и страсти, разрушителни за човешкия живот.

Смях от британските острови

В този сборник си дават среща изтънченият и понякога циничен хумор на англичаните, закачливият, дяволит и жизнерадостен хумор на шотландците, пиперливият и прям хумор на ирландците и накрая неподправеният и добродушен хумор на уелсците. И макар всеки от четирите народа да си има своите чудатости и често те да се надсмиват едни на други, хуморът от Британските острови не може да бъде сгрешен с никой друг и остава запазена марка за много усмивки и добро настроение.

Празни мисли на един празен човек

„Празни мисли на един празен човек” е първият сборник с шеговити есета на големия английски хуморист Джером К. Джером, който завинаги му отрежда място на картата на световната литература.

Коледен комплект “Романс”

Коледния комплект включва
1.Роман “Тетрадката”– Никълъс Спаркс
2.Роман “Незабравима разходка” – Никълъс Спаркс
3.Гривна в тъмно синьо и розово
4.Ванилова свещ
5.Коледна опаковка

Коледен комплект “Тайната на малките неща”

Коледния комплект включва:
Книгата“Тайната на малките неща“ Мисли, съвети и идеи за по-прост и хармоничен живот.
Коледна свещ
Дамски коледни чорапи
Коледна опаковка

ОЧАКВАМЕ ВИ!

ОНЛАЙН МАГАЗИН – ИК ПЕРГАМЕНТ ПРЕС