Коледен панаир на книгата

Блог

ОЧАКВАМЕ ВИ НА КОЛЕДНИЯ ПАНАИР НА КНИГАТА С КУПЧИНИ ОТ РАДОСТ!

Ние от „Пергамент Прес“ отново горим от нетърпение да споделим коледния дух с читателите си по време на Софийскиямеждународен панаир на книгата, който по традиция ще се проведе в Националния дворец на културата от 13 до 18 декември 2016 г.

Както обикновено ще можете да ни намерите на щанд № 201 на втория етаж, точно срещу ескалатора, където ще се радваме да ви представим най-новите си заглавия:

„Изкуството на френската кухня“ – най-важният труд в дългата кариера на Джулия Чайлд, нейният кулинарен „Magnum Opus”, който я превръща в културна икона. Със своите 764 страници и 524 рецепти и вариации книгата представя най-изискана кухня в света в цялата й дълбочина и многообразие.

„14 000 неща, за които да бъдеш щастлив“ – необикновен и завладяващ списък от всички онези неща, които ни правят щастливи; потопете се в този чуден каталог на щастието и вижте отново света с очите на дете.

„Краят на вечността“ – роман с галактически пропорции от най-големия майстор на фантастиката Айзък Азимов. По мнение на критиката – неговата най-грандиозна и брилянтна творба, спечелила му безбройни верни почитатели.

Сред останалите ни по-нови акценти са:

„Френското остроумие” – третата част от поредицата, включваща „Британският хумор” и Американският хумор”. Книгата представя творенията на френския ум от последните пет века в цялата им бляскава изтънченост, интелектуална агресия и безкомпромисен сарказъм.

„Книга за мечтатели” – пъстра палитра от вдъхновяващи истории за

хора от различни времена и страни и с различни занятия, които са следвали мечтите и пътя си.

„Новият свят” – втората книга от монументалният 4-томен труд на сър Уинстън Чърчил, посветен на историята на англоезичните народи. Това най-забележителното постижение в литературната кариера на британския държавник, което свидетелства за дълбочината и проникновението на един забележителен разказвач и историк.

„Раждането на Британия” – първата книга от „История на англоезичните народи”.

Всички книги на „Пергамент Прес“ ще се продават на панаира с обичайните коледни отстъпки.

Официалното откриване на изложението ще бъде на 13 декември от 11:00 в Централното фоайе на НДК, а работното време е от 10:00 до 20:00 часа.

Софийският международен панаир на книгата се осъществява от Асоциация „Българска книга”, а медийните партньори на събитието са: „Аз чета“, БНТ, БНР, бТВ радио, въпреки.com, вестник „Стандарт“, „Книголандия“, Jazz FM, Classic FM, NJoy, Melody.

Очакваме ви!