Пергамент Прес
96 прегледа

Пролетен Панаир на Книгата с издателство Пергамент Прес

Poster_Proleten bazar 2017

„Пергамент Прес” ви очаква на пролетния базар на книгата в НДК.

Екипът на „Пергамент Прес” отново ще посрещне най-светлия български празник заедно със своите читатели. На 23 май, в навечерието на Деня на българската просвета и култура в НДК започва поредното издание на Пролетния базар на книгата. Мястотона срещата не се променя и ние с радост ще ви очакваме на щанд № 201 на втория етаж,точно срещу ескалатора.

Тази година сме ви подготвили истинска литературна изненада с антологията „Шедьоври на разказа с неочакван край”, която представя 31 необикновени произведения на различни автори – класици, модернисти и Нобелови лауреати. В сборника са включени заглавия в различни жанрове – класически разкази, хорър, съспенс, фантастика, приключения, престъпления и загадки, но онова, което ги обединява е стъписващият и изненадващ обрат. Акцент на щанда ни тази пролет ще бъде и своеобразната трилогия с култовите „празни мисли” на великия английски хуморист Джером К. Джером. С трите книжки „Празни мисли на един празен човек”, „Още празни мисли на един празен човек” и „Празни идеи на един празен човек” се поставя началото новата поредица на „Пергамент Прес” –„Класици на жанра”.

По време на изложението всички заглавия на „Пергамент Прес“ ще се продават с обичайните панаирни отстъпки.

Официалното откриване е на 23-ти май във вторник от 11.00 ч. в Централно фоайе на НДК. Изложението ще продължи до 28 май и ще приема посетители всеки ден от 10:00ч. до 20:00 ч.

„Пролетният базар на книгата“ е част от Календара на културните събития на Столична община и се осъществява с медийното партньорство на БНТ, бТВ радио, „Джаз ФМ”,„Енджой”, „Зирок”, „Мелъди”, „Класик ФМ”, радио 1, „Аз чета“.

Очакваме ви!

ПОДОБНИ

Back to Top